Сателитска и ТВ Опрема

Filter

Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Сплитер за ТВ со 2 излеза, Cronsen CS-2
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Сплитер за ТВ со 3 излеза, Cronsen CS-3
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Сплитер за ТВ со 4 излеза, Cronsen CS-4
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Сплитер за ТВ со 6 излези, Cronsen CS-6
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Сплитер за ТВ со 8 излеза, Cronsen CS-8
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Сателистки сплитер со два излези Polytron FVS 2
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
LNB EmmeEsse-Single

LNB EmmeEsse-Single

440 ден
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Сателистки сплитер со три излеза Polytron FVS 3
Додаден во омилениИзбришан од омилени 2
Сателистки сплитер со четири излеза Polytron FVS 4
Додаден во омилениИзбришан од омилени 2
Засилувач на сателитски сигнал TRIVIA SA-18
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
ТВ АНТЕНА EmmEsse – Olimpik Easy
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
LNB EmmeEsse-Universal TWIN
LNB EmmeEsse-Universal TWIN
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
ТВ АНТЕНА EmmEsse – Olimpik Plus
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Wission HA-565

Wission HA-565

1.360 ден
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Wission H-700

Wission H-700

2.600 ден
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Модулатор HDMI во DVB-C/DVB-T/DTMB Polytron
Модулатор HDMI во DVB-C/DVB-T/DTMB Polytron
Plaza.mk - online shopping mall
Logo
Промени лозинка