Полици

Filter

- 21%
Додаден во омилениИзбришан од омилени 1
Полица TECHNO 180x100x40 cm. – 5 нивоа – бела боја, со метална рамка и метални рафтови, вкупна носивост 650kg.
Полица TECHNO 180x100x40 cm. – 5 нивоа – бела боја, со метална рамка и метални рафтови, вкупна носивост 650kg.
- 21%
Додаден во омилениИзбришан од омилени 0
Полица TECHNO 1800x1000x400 Grey – 5 нивоа, со метална рамка и метални рафтови, вкупна носивост 650kg.
Plaza.mk - online shopping mall
Logo
Промени лозинка